Projekter

Sammen med vores partnere ved vi, at børn og unge aktivt kan skabe en fremtid af muligheder, hvis de får den rette støtte.


Organisationen blev stiftet i 2008 af kaospiloten og ildsjælen Signe Møller. Hun kom til Mombasa året før, hvor hun mødte børn og familier på Kibarani losseplads.

De cirka 3000 familier bosiddende i området levede ovenpå og af affaldet, under dårlige sanitære forhold. Ingen NGO ville på det tidspunkt handle. Det ville Signe. Mødet med familierne inspirerede hende til at gøre en forskel – og derfor startede hun organisationen med den daværende titel ‘100% til Børnene’. Vi arbejder stadig med at hjælpe flest mulige børn i Kibarani slum – blandt andet.

Sammen med vores partnere ved vi, at børn og unge aktivt kan skabe en fremtid af muligheder, hvis de får den rette støtte. Vi er engageret i lokalt socialt entreprenørskab, fordi det er vigtigt for os, at vores projekter med tiden bliver uafhængige og bæredygtige. Det gør vi blandt andet gennem kapacitetsopbygning af vores partnere i Syd, indkomstgenerende virksomhed for vores målgrupper og ved at inddrage strukturelle og offentlige aktører fra lokalområderne.

“Det her var børn ingen andre ville hjælpe,”

fortæller Signe Vorster, 100% for Børnenes grundlægger. 

I øjeblikket har 100% for Børnene følgende projekter