Støt os

Støt vores arbejde med udsatte og marginaliserede børn og unge

Gør en forskel med din donation I 2023 har vores indsats, med hjælp fra generøse donorer som dig, direkte styrket levevilkårende for 10.868 børn og unge gennem uddannelse, sundhed og beskyttelse. Ved at donere til os støtter du vores mission om at sikre, at alle børn og unge har de ressourcer, de behøver for at opnå deres fulde potentiale. Din støtte er afgørende for, at vi kan fortsætte vores arbejde og gøre vores indflydelse endnu større.

I dag arbejder 100% for Børnene fortsat der, hvor ingen andre er – med de børn og unge, som ellers ville være glemte.

Dine donationer går direkte til at støtte 100% for Børnenes arbejde. Vi arbejder med at sikre udsatte og marginaliserede børn og unge adgang til uddannelse, sundhed, beskyttelse og viden om deres rettigheder – med samme nærhed til børn, unge, partnere og projekter som da organisationen startede.

Med din donation er du med til at skabe resultater, som disse fra 2023:

  • I Ghana er 5.000 piger blevet trænet i menstruationshygiejne, og deres adgang til sanitære faciliteter er blevet forbedret.
  • 900 forældre har erklæret støtte til deres døtres uddannelse i landdistrikter i Ghana.
  • I Kenya har vi etableret et børnebeskyttelsesnetværk, der har styrket lokale organisationers evne til at beskytte børn og skabt forbindelser til politiske netværk og beslutningstagere.

Og meget mere, som du kan læse om her: Årsberetning 2023

Vi vil gerne gøre det nemt at støtte vores arbejde – og vi arbejder derfor hele tiden på at finde nye muligheder, som passer til dig. 

Nedenfor har vi listet forskellige muligheder for dig, der vil støtte 100% for Børnenes arbejde.

Støt os via dit testamente eller med et legat

Hvis du betænker 100% for Børnene i dit testamente, går hele beløbet til vores arbejde. Vi er som humanitær organisation godkendt og fritaget for at betale arveafgift – hele arven går dermed ubeskåret til foreningens formål. Alle kan oprette et testamente. Så bestemmer du selv, hvad der skal ske med det, du efterlader dig. I testamentet kan arvebeløbet øremærkes til bestemte ting. Der kan også afsættes et bestemt beløb i form af et legat.

Vi har indgået en aftale med den juridiske virksomhed Dokument 24, at når 100% for Børnene betænkes i dit testamente, vil de oprette dit testamente kvit og frit. Dokument 24 gør det nemt og hurtigt at oprette et testamente, da du kan gøre det online, endda med gratis rådgivning. Du kan påbegynde oprettelsen af dit testamente ved at klikke her.

Vi samarbejder med DK Testamente, der hjælper danskere med bl.a. testamenter og fremtidsfuldmagter. Bliv klogere på mulighederne omkring dine juridiske dokumenter med en gratis rådgivningssamtale.
Læs mere om hvordan du bestiller et fuldstændigt gratis testamente med rådgivning her og samtidig betænker 100% For Børnene i dit testamente.

Vi har også indgået et samarbejde med Fairjura. Hos Fairjura får du 20 % rabat på udarbejdelse af testamente, hvis du betænker 100% for Børnene i dit testamente. Fairjura tilbyder udarbejdelse af juridiske dokumenter til en fair pris. Hos Fairjura får du altid hjælp af en uddannet jurist, som rådgiver i øjenhøjde og får bragt juraen ned på et niveau, hvor det er muligt for alle at være med.

Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger. De ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor foregår alt rådgivning hos Mine Arvinger af en uddannet jurist. Book en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale og bliv klogere på, hvordan du kan betænke 100% for Børnene i dit testamente.

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som vil lave dit testamente helt gratis, hvis du vælger at støtte os gennem din arv. Du laver nemt og sikkert dit testamente med Legal Desk ved at udfylde en formular, hvori du besvarer en række spørgsmål. På baggrund af dine svar, bliver dit testamente automatisk udarbejdet, og du får øjeblikkelig adgang til en PDF-version på deres platform. Du kan oprette dit testamente gratis her.

Vi samarbejder vi med danske Jura Nord: “Her hos Jura Nord vil vi gerne hjælpe danskere med at testamentere arv til velgørende organisationer.” Hos Jura Nord kan du donere til vores projekter og samtidig få 25% rabat på et testamente. Du kan også få en gratis rådgivningssamtale hos Jura Nord eller kontakte os for mere information.

da_DK