Cookie- og Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

100% for Børnene indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg ved brug af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på 100pct.org.
100% for Børnene er forpligtet til at beskytte og respektere brugernes privatliv. I det følgende fremgår 100% for Børnenes privatlivspolitik.

Hvilke oplysninger indsamles?

Hvis brugeren vælger at udfylde kontaktformularen eller tilmelde sig nyhedsbrevet på 100pct.org, indsamles nogle eller alle de personlige oplysninger, der fremgår nedenfor:

  • Fulde navn
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • indhold af beskedfeltet i kontaktformularen
  • Oplysninger om brugerens besøg på 100pct.org, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokaliseringsdata og anden kommunikationsdata.

Hvad bruges de indsamlede oplysninger til?

Til at kontakte en brugeren der har rettet henvendelse til 100% for Børnene via kontaktformularen, hvor brugeren samtidig har afgivet samtykke til at blive kontaktet.

IP-adresser

100% for Børnene kan indsamle oplysninger om brugerens computer, herunder eventuelt brugerens IP-adresse, operativsystem og browsertype, for systemadministration. Dette er statistiske oplysninger til brug for at klarlægge brugernes handlinger og mønstre, og har ikke til formål at identificere en enkeltperson.

Cookies

For at sikre at brugeren får den mest relevante information og den bedste service, når denne besøger 100pct.org, kan oplysninger og data indsamles ved hjælp af cookies. Dette hjælper 100% for Børnene til at give brugeren en god oplevelse.

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, der sendes til brugerens browser fra en webserver og lagres på brugerens computer, så 100% for Børnene kan genkende brugerens computer. En anden type cookies er sessionscookies. Disse cookies er kun midlertidigt knyttet til brugerens computer, når denne besøger 100pct.org, men forsvinder igen når brugeren lukker siden. Det betyder, at denne type cookies ikke lagrer sig permanent på brugerens computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider til at forbedre brugervenligheden og cookies kan ikke beskadige brugerens filer eller øvrigt. Cookies kan heller ikke øge risikoen for virus og lignende på brugerens computer.

Så lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du eller blokere cookies?

100% hvis du ikke ønsker at modtage cookies eller blot vil slette dem. Se vejledning her http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies?

Computerens browser kan indstilles til at informere om når en cookie modtages. På den måde har brugerens mulighed for at acceptere eller at afvise en cookie. Computer kan også indstilles til at afvise alle cookies. Hvis modtagelse af cookies er deaktiveret på computeren, virker 100pct.org ikke optimalt.

Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside

100% for Børnene og dennes samarbejdspartnere anvender brugerens ikke-personlige oplysninger fra cookies til bl.a. at øge brugervenligheden.

Anvendelsen kan omfatte følgende

  • Til at sikre, at indholdet på 100pct.org præsenteres på den mest effektive måde for brugeren.
  • De ikke-personlige oplysninger fra cookies kan ligeledes anvendes til følgende, herunder statistiske, formål
  • Til at fastlægge populariteten af de forskellige sider på 100pct.org
  • Til at overvåge brugernes frekvens og tid på 100pct.org
  • Til at bestemme, hvor ofte 100pct.org besøges og anvendes
  • Til at gennemføre undersøgelser og forskning for at forbedre brugernes interaktion med tjenesten.

Tredjepartscookies fra Google Analytics

100% for Børnene bruger Google Analytics til at analysere, hvordan brugerne anvender 100pct.org. Cookierne indsamler oplysninger om trafikdata, herunder brugerens IP-adresse. Disse oplysninger gemmes på Googles servere. Fra Google Analytics får 100% for Børnene rapporter om aktiviteten på 100pct.org. Google Analytics kan videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Google Analytics vegne.

Google Analytics sætter to typer cookies: En permanent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt etc.. Permanente cookies gemmes på brugerens harddisk indtil de udløber, eller indtil brugeren selv sletter dem.

Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når brugeren lukker fane eller browser. Google Analytics sammenkører ikke brugerens IP-adresse med andre oplysninger, Google Analytics ligger inde med.

Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, ansøgninger eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Sådan behandler vi dine Persondata?

Foreningen 100% for Børnene (i det følgende kaldet 100%) har registreret personoplysninger om sine medlemmer og bidragydere. Derfor er vi forpligtet til at behandlede dem fortroligt og orientere om, hvordan vi behandler dem. 100% er dataansvarlig for behandlingen af disse oplysninger og kan kontaktes

Via:

  • E-mail: col@100pct.org
  • Telefonnummer: 2971 4854

Vi behandler som udgangspunkt ikke personfølsomme oplysninger, men kun oplysninger, der betragtes som almindelige eller nødvendige for, at vi kan overholde databeskyttelsesforordningen og dansk lovgivning. Dvs. at vi kun opbevarer navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på 100%’s medlemmer og donorer. Kun bidragydere, som ønsker en donation indberettet til SKAT for at opnå skattefradrag, skal indberette deres CPR-nr. til 100%. Medlemmer skal altså ikke oplyse CPR-nr. Vi opbevarer oplysninger om betalingsmåde, betalingshistorik og ved donationer oplysning om evt. valg af projekt.

Behandlingen af disse oplysninger omfatter:

Administration af medlems- eller donor-forhold til 100%. Overholdelse af lovgivning på området, herunder 100%’s godkendelse efter Ligningslovens §8a og 12a samt SKAT’s godkendelse af 100% som velgørende organisation samt bogføringsloven.

Tidsbegrænset opbevaring i dokumentationsøjemed efter endt medlems- eller donor-forhold.

Oplysningerne vil som udgangspunkt blive slettet senest fem år efter udløbet af det år, hvor medlems- eller donor-forholdet ophørte. Oplysningerne bliver som udgangspunkt ikke delt med tredjemand. 100% benytter dog databehandler til opbevaring og behandling af oplysninger. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysningerne på 100%’s vegne og må ikke anvende dem til andre eller egne formål. Persondata bliver kun videregivet til offentlige myndigheder, hvis vi har lovmæssig forpligtelse til det. 100% bestræber sig på at træffe tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbrugt eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine rettigheder?

100% anvender som udgangspunkt ikke samtykke som grundlag for behandling af personoplysninger. I tilfælde hvor et behandlingsgrundlag beror på et samtykke, har man dog til enhver tid ret til at trække dette tilbage. Tilbagetrækning af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, vi allerede har foretaget, som var baseret på samtykket inden tilbagetrækningen.

Efter reglerne i persondataforordningen, har du som registreret følgende rettigheder overfor 100%:

  • Ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har og behandler om dig.
  • Ret til at anmode om, at vi retter forkerte eller misvisende oplysninger om dig.
  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Du har i visse tilfælde også ret til at gøre indsigelse mod 100%’s behandling af dine personoplysninger.

Hvis du har rettelser til dine oplysninger eller ønsker at gøre brug af disse rettigheder, bedes du kontakte os.

100%’s hjemmeside kan indeholde links til tredjepart-hjemmesider. Vi har ingen kontrol over eller noget ansvar for, hvordan disse hjemmesider behandler persondata.

Mulighed for at klage?

Skulle du mene, at vor behandling er i strid med reglerne i persondatalovgivningen, kan du indgive en klage hos os. Hvis du efterfølgende er uenig i vores vurdering af sagen, kan du klage til Datatilsynet. Se desuden Datatilsynets hjemmeside på www.datatilsynet.dk, hvor du kan finde yderligere information om dine rettigheder som registreret.

Ændringer til vor persondatapolitik som følge af lovgivningen vil løbende blive oplyst på vor hjemmeside eller meddelt i nyhedsbreve.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

100% for Børnene
Købmagergade 43 1.sal
1150 København K

Email: adm@100pct.org

CVR:31841178