Støt os som virksomhed


100% for Børnene har flere aktive partnerskaber med virksomheder. Social ansvarlighed styrker og løfter din virksomheds profil. Vi hjælper gerne med kommunikationsplan- og materiale i forbindelse med et partnerskab.

Vi samarbejder med private virksomheder med henblik på at hjælpe dem med at gøre en forskel for nogle af verdens dårligst stillede børn. Et samarbejde med en nonprofit organisation er en af flere måder, private virksomheder kan investere i social ansvarlighed. Har din virksomhed socialt overskud, så hjælp os til at få meget lidt, til at række meget langt.

“Jespersen Tryk + Digital er en grafisk produktionsvirksomhed med fokus på bæredygtighed hvad enten det angår vores natur, lokalmiljø eller samfundet generelt. Vi har samarbejdet med 100% for Børnene i 10 år. Det har været et bevidst valg, da organisationen modsat andre hjælpeorganisationer, har en hel tydelig målsætning, er lille og fuldstændig transparent hvad angår brug af ressourcer. Desuden hjælper det at man har ansigt på de entusiastiske medarbejdere. Vi ser frem til at følge 100% for Børnene i de næste mange år.”

Vi vil gerne gøre det nemt at støtte vores arbejde – og vi arbejder derfor hele tiden på at finde nye muligheder, som passer til din virksomhed. 

Nedenfor har vi listet forskellige muligheder for jer, der vil samarbejde om at styrke 100% for Børnenes arbejde.

Corporate volunteers og produkter

Som virksomhed kan I vælge at donere produkter eller ansattes tid til konkrete arbejdsopgaver for 100% for Børnene.

  • Det kan både være at ringe penge og medlemskaber ind eller konkrete opgaver inden for jeres fagområder. Det kan skabe glæde for jeres ansatte og skabe positiv forandring i 100% for Børnene. Der kan ligeledes støttes med specifikke produkter. Et eksempel på støtte er Sprout som donerer blyanter til vores projekter. De børn og unge vi arbejder med har ikke alle forældre som kan give dem blyanter med i skole. Et andet eksempel er Danefæ og Småfolk som donerer tøj til børnene. Varmt tøj er med til at sikre at børnene ikke bliver syge og udebliver fra skolen, når temperaturerne falder.

Støt os med mere – uden det koster dig mere

Sammen med din arbejdsgiver kan du skabe bedre muligheder for de børn og unge, som vi arbejder med. Uden at det koster din arbejdsgiver noget som helst. Metoden er helt enkel.

  • Du kan indgå en aftale med din arbejdsgiver om at få reduceret din bruttoløn før skat med det beløb, som du ønsker at støtte 100% for Børnene med. Din arbejdsgiver betaler i stedet det beløb, som du går ned med i løn, til 100% for Børnene. Idet din virksomheds støtte til vores projekter bliver finansieret via en tilsvarende lønnedgang i din bruttoløn, koster det ikke din arbejdsgiver noget. Til gengæld kan du støtte med et større beløb via lønreduktion, fordi du ikke først skal betale skat af pengene. Metoden er godkendt af Skat, fordi hverken du eller din arbejdsgiver har økonomisk vinding af den.

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014
da_DK