Mød teamet

100% for Børnene er en registreret, fradragsberettiget velgørende organisation i Danmark, som er godkendt af indsamlingsnævnet og efter SKATs ligningslov paragraf 8a og 12 stk 3, med en valgt bestyrelse og et sekretariat.

Gennemsigtighed er essensen af 100% for Børnenes arbejde og kommunikation. Vores sekretariat er lille og effektivt. Det består af 3 ansatte med hvert deres ansvarsområde. Derudover har vi praktikanter fra Akademikernes A-Kasse og Københavns Universitet. Vi har en stor frivilliggruppe som lægger kræfter i messer, events og meget andet samt en frivilligkoordinator, som du kan kontakte, hvis du vil være med. Ligeledes er vores bestyrelse frivillig.

Vores frivillige har forskellige baggrunde inden for det udviklingsfaglige, socialfaglige, kunstneriske, pædagogiske og sociologiske. Det giver os en bred vifte af kvalifikationer og erfaringer. Alle vores projekter er drevet af passion og nærvær. Derfor vil du som virksomhedspartner, fond eller privat støtter altid kunne følge vores arbejde og projekternes udvikling på nært hold.

Det danske team

Camilla Legendre

Director
Head of Project Management and Fundraising

Mail: cdw@100pct.org
Mobile: +45 2227 5315

Charlotte Lea Jensen

Head of Communications
and Fundraiser

Mail: col@100pct.org
Mobile: +45 2971 4854

Romaric Gé

Head of Volunteers

Mail: frivillig@100pct.org
Mobile: +45 3042 3880

Camilla Nielsen-Englyst

Project Consultant

Mail: cne@100pct.org
Mobile: +45 2972 3145

Bestyrelsen

Romaric Gé

Formand

Projektmedarbejder hos MIND YOUR OWN BUSINESS

Dummy Image

Tina Bundgaard

Kasserer

Helene Gertsen

Medlem

Socialrådgiver i Region Midtjylland

Lene Lind Pedersen

Medlem

Socialrådgiver i Københavns Kommune

Erik Grootveld

Næstformand

Leder af Malawi Skolestipendier

Dummy Image

Betina Haugaard Heron

Medlem

Vice President ved NIRAS

Dummy Image

Signe Xenia Pedersen

Suppleant

Assistent ved Europa-Kommissionen


DE FRIVILLIGE BERETTER

“Det er for mig som bestyrelsesformand i 100% et kæmpe privilegium at få lov til at samarbejde med mennesker, som jeg virkelig kan mærke brænder for 100%s visioner og det arbejde vi laver. Vores team og samarbejdspartnere er en stor inspiration og får mig til at ville yde en ekstra indsats 100% for børnene,”

fortæller bestyrelsesforkvinden i 100% for Børnene

“Som Art Director og frivillig i 100% for Børnene hjælper jeg med det kreative udtryk i foreningens kommunikations- og PR materiale. Jeg kan på den måde være med til at skabe højere genkendelighed, og større kendskab til 100% for Børnene, og deres vigtige hjælpe- og udviklingsarbejde. Rigtig rart at være med til at gøre en forskel!”

fortæller Helle Olesen, frivillig Art Director i 100% for Børnene

“100 % for Børnene er en lille udviklingsorganisation, og det skal man ikke lade sig snyde af. Et lille, men yderst professionelt og målrettet hold sikrer forandringsskabende udvikling med bæredygtighed og børns rettigheder som omdrejningspunkt. Jeg er nu blevet en fast del af holdet som frivillig koordinator, og er stolt over at være med til at gøre en afgørende forskel for udsatte børn i Ghana og Kenya,”

fortæller Romaric Gé,  frivilligkoordinator i 100% for Børnene

“Jeg er frivillig, fordi det giver mig en følelse af glæde og det er noget som giver mening. 100% for Børnene er en organisation, som hjælper marginaliserede børn og unge i Kenya og Ghana. De gør en forskel for dem, som har mest brug for det – de glemte børn og unge. At kunne være frivillig for sådan en organisation, som giver hele sin sjæl for at hjælpe disse børn og unge er et privilegie. Jeg vil opfordre alle til at prøve at være frivillig, uanset organisation og om det bare er for en dag eller en time, man vil ikke fortryde det,”

fortæller Natasa Milosevic, frivillig i 100% for Børnene

da_DK