Mød teamet


Gennemsigtighed er essensen af 100% for Børnenes arbejde og kommunikation

100% for Børnene har en partnerdrevet implementeringsmodel: 100% for Børnene består af et dansk sekretariat, lokale implementerende partnere og strategiske implementerende partnere. Vi samarbejder med Københavns Universitet og Københavns Professionshøjskole om praktikker i Kenya og Ghana.

Organisationens bestyrelse og frivillige har forskellige baggrunde inden for sundhed, udvikling, socialt arbejde, public affairs og sociologi. Det giver os en bred vifte af kvalifikationer og erfaringer.

Alle vores programmer og projekter er drevet af passion og nærvær. Derfor vil du som virksomhedspartner, fond eller privat støtter altid kunne følge vores arbejde og projekternes udvikling på nært hold.

Sekretariatet i Danmark

Bestyrelsen

Lokale projektledere

Frivillige

“Det er for mig som medlem i 100% et kæmpe privilegium at få lov til at samarbejde med mennesker, som jeg virkelig kan mærke brænder for 100%s visioner og det arbejde vi laver. Vores team og samarbejdspartnere er en stor inspiration og får mig til at ville yde en ekstra indsats i 100% for børnene”

fortæller Helene, tidligere medlem af bestyrelsen i 100% for Børnene

“Som Art Director og frivillig i 100% for Børnene hjælper jeg med det kreative udtryk i foreningens kommunikations- og PR materiale. Jeg kan på den måde være med til at skabe højere genkendelighed, og større kendskab til 100% for Børnene, og deres vigtige hjælpe- og udviklingsarbejde. Rigtig rart at være med til at gøre en forskel!”

fortæller Helle Olesen, frivillig Art Director i 100% for Børnene

“Jeg er frivillig, fordi det giver mig en følelse af glæde og det er noget som giver mening. 100% for Børnene er en organisation, som hjælper marginaliserede børn og unge i Kenya og Ghana. De gør en forskel for dem, som har mest brug for det – de glemte børn og unge. At kunne være frivillig for sådan en organisation, som giver hele sin sjæl for at hjælpe disse børn og unge er et privilegie. Jeg vil opfordre alle til at prøve at være frivillig, uanset organisation og om det bare er for en dag eller en time, man vil ikke fortryde det,”

fortæller Natasa Milosevic, frivillig i 100% for Børnene

da_DK