Mød teamet

100% for Børnene er en registeret, fradragsberettiget velgørende forening i Danmark, som er godkendt af indsamlingsnævnet og efter SKAT´s ligningslov paragraf 8 a og 12 stk. 3, med en valgt bestyrelse og et mindre sekretariat. 
 
Gennemsigtighed er essensen af 100% for Børnenes arbejde og kommunikation. Vores sekretariat er lille og effektivt. Det består af 3 deltidsansatte med hvert deres ansvarsområde. Vi har en stor frivilliggruppe som lægger kræfter i messer, events og meget andet samt en rigtig sød frivillig frivilligkoordinator, som du kan kontakte, hvis du vil være med. Ligeledes er vores bestyrelse frivillig. Find ud af hvor du kan møde os her.
 
Vores frivillige har forskellige baggrunde inden for det udviklingsfaglige, socialfaglige, kunstneriske, pædagogiske og sociologiske. Det giver os en bred vifte af kvalifikationer og erfaringer. Alle vores projekter er drevet af passion og nærvær. Derfor vil du som virksomhedspartner, fond eller privat støtter altid kunne følge vores arbejde og projekternes udvikling på nært hold. 

Det danske team

 
Camilla Legendre
Director 
Head of Project Management and Fundraising
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile: +45 2227 5315
 
Camilla Olesen  
Head of Communications and Fundraiser
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile: +45 4115 3360
 
 
Mijo Sandvej
Photographer 
MA Intern from University of Copenhagen
Mobile: +45 5073 6511
 

Else Kovsted
Accountant
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Mobile: +45 3028 4133

 
Eksterne konsulenter
 
Camilla Nielsen-Englyst 
Project consultant and Fundraiser
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile: +45 2972 3145
 
 
Bestyrelsen

fullsizeoutput 589   Forkvinde: Helene Gertsen
 
fullsizeoutput 58e Næstformand: Nikki Ashton

fullsizeoutput 597


 Kasserer: Torgny Møller

fullsizeoutput 594


Medlem: Mette Villekær Østergård

fullsizeoutput 590
 
 
 
 Medlem: Lars Rosenmejer

fullsizeoutput 593

 


 Suppleant: Lene Lind Pedersen


 100% frivillige
 
 Romaric Gé er fungerende frivilligkoordinator:
 
SAM 3395

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Romaric Gé
 Head of Volunteers
 Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 Mobile: +45 3042 3880

De frivillige beretter

Helle Olesen er fungerende frivillig Art Director i 100%: 
"Som Art Director og frivillig i 100% for Børnene hjælper jeg med det kreative udtryk i foreningens kommunikations- og PR materiale. Jeg kan på den måde være med til at skabe højere genkendelighed, og større kendskab til 100% for Børnene, og deres vigtige hjælpe- og udviklingsarbejde. Rigtig rart at være med til at gøre en forskel!"

Romaric Gé: "100 % for Børnene er en lille udviklingsorganisation, og det skal man ikke lade sig snyde af. Et lille, men yderst professionelt og målrettet hold sikrer forandringsskabende udvikling med bæredygtighed og børns rettigheder som omdrejningspunkt. Jeg har fået indblik og medansvar for strategiudvikling, virksomhedssamarbejde, projektudvikling og projekt ansøgninger. 100%’s daglige gang i Ubuntu-huset er billet til en hverdag med mangfoldighed og værdiskabende udvikling på dagsordenen. 100%  har bl.a. udviklet mit kendskab til en lille NGO’s organisatoriske rammer og vilkår inden for den danske udviklingssektor. Jeg har fået erfaring med tværgående samarbejde med private aktører, projektudvikling i samarbejde med bl.a. CISU og med 100% frivillige. Jeg er nu blevet en fast del af holdet som frivillig koordinator, og er stolt over at være med til at gøre en afgørende forskel for udsatte børn i Ghana og Kenya"

Lene Lind Pedersen: "Jeg har på forskellige måder været frivillig i 100%, siden jeg i 2011 kom hjem fra praktik i Ghana. Jeg har samarbejdet tæt med partnere i Ghana og været med til projektformulering og fundraising. I de sidste år har jeg været med til at etablere udlandspraktikker for socialrådgiverstuderende og så er jeg suppleant i 100%'s bestyrelse. Har flere gange overvejet om jeg skulle fortsætte, men er altid landet på det samme svar - et stort og rungende 'JA'."

Natasa Milosevic: "Jeg er frivillig fordi det giver mig en følelse af glæde og det er noget som giver mening. 100% for Børnene er en organisation, som hjælper marginaliserede børn og unge i Kenya og Ghana. De gør en forskel for dem, som har mest brug for det – de glemte børn og unge. At kunne være frivillig for sådan en organisation, som giver hele sin sjæl for at hjælpe disse børn og unge er et privilegie. Jeg vil opfordre alle til at prøve at være frivillig, uanset organisation og om det bare er for en dag eller en time, man vil ikke fortryde det."

Ida Marcher Mandøe: "Jeg valgte at tage ud som frivillig for 100% fordi de gjorde hele processen meget simpel. Det var dejligt at opdage, hvor nemt det er at tage ud som frivillig. 100% giver enormt meget frihed, så man kommer til at arbejde med lige netop det man selv har lyst til. Desuden er det dejligt, at det er en lidt mindre organisation, hvor folk kender hinanden og man hurtigt føler sig velkommen."
 
Bestyrelsesforkvinden udtaler: "Det er for mig som bestyrelsesformand i 100% et kæmpe privilegium at få lov til at samarbejde med mennesker, som jeg virkelig kan mærke brænder for 100%s visioner og det arbejde vi laver. Vores team og samarbejdspartnere er en stor inspiration og får mig til at ville yde en ekstra indsats - 100% for børnene."
 
 
 

 

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: