100% to the Children


Doner til børnene

DKK 100,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK

 

 

Nyhedsbrev

bulk email service

Nyheder

Vi har brug for dig

100% for Børnene som en registeret, fradragsberettiget velgørende forening i Danmark, mangler altid medlemmer. Vi håber, du vil støtte vores arbejde med en julehund, der tjener flere konkrete formål heriblandt en opførelse af en ny stor skolebygning i Pebi, som skal føre til skolens statsgodkendelse.

Læs mere ...

Adventskalender 2016

100% for Børnene har i år lavet en verdensmåls-adventskalender ud fra FN's 17 mål for bæredygtig udvikling. Hver søndag i december kan du læse om, hvordan vi tydeligt stræber efter at nå særligt 4 mål i kraft af vores projekter. Vi bringer her hele kalenderen, for at du kan få indblik i vores visioner. 

 

Læs mere ...

2016: Et bageri i Pebi

Inden længe er endnu et år nået til en ende og det er dejligt at kunne berette om en fantastisk forbedring i det igangværende skolehaveprojekt i Pebi. Derudover kan vi glædeligt berette om en udvikling i det bageriprojekt, vi har store forhåbninger om. 

Læs mere ...

2016: Udviklingen i skolehaveprojektet i Pebi

Inden længe er endnu et år nået til en ende og det er dejligt at kunne berette om en fantastisk forbedring i det igangværende skolehaveprojekt i Pebi. Vi har både nyt hvad gælder skolehaveprojektet og et helt nyt bageriprojekt, som du finder en anden artikel om i nyhedsbrevet.

Læs mere ...

Julehilsen fra formanden

Jeg vil gerne indlede med at udtrykke min taknemmelighed over for 100%'s faste støtter, individuelle bidragsydere til lærerlønningerne i Kenya og Ghana, medlemmer og frivillige. Det er dejligt, at mærke at I år efter år bakker op om denne lille dynamiske organisation, der arbejder for at forbedre vilkårene blandt nogle af verdens fattigste børn. Vi har brug for jer!

Læs mere ...

Julehilsen fra New Hope i Kenya

Japheth og alle børnene på New Hope skole og børnehjem sender jer alle ønsket om en glædelig jul. Der er sket meget godt på New Hope i 2016. De har fået en ny flot spisesal og flotte nationale eksamensresultater. Det skal vi takke jer og Reseindustrins Barnfond for. 

Læs mere ...