Støt os som privat


100% for Børnene har brug for private donationer for at kunne eksistere. For at vi kan give flere børn mulighed for at skabe sig et værdigt liv, har vi brug for din hjælp.

Vi vil gerne gøre det nemt at støtte vores arbejde – og vi arbejder derfor hele tiden på at finde nye muligheder, som passer til dig. 

Nedenfor har vi listet forskellige muligheder for dig, der vil støtte 100% for Børnenes arbejde.

Fra: DKK 0 / måned

Månedligt beløb

Månedligt beløb
Clear

- +

Varenummer (SKU): 1001
Kategori:

Fra: DKK 0

Engangsbeløb

Engangsbeløb
  • Ryd

Varenummer (SKU): 2001
Kategori:

Støt os via dit testamente eller med et legat

Hvis du betænker 100% for Børnene i dit testamente, går hele beløbet til vores arbejde. Vi er som humanitær organisation godkendt og fritaget for at betale arveafgift – hele arven går dermed ubeskåret til foreningens formål. Alle kan oprette et testamente. Så bestemmer du selv, hvad der skal ske med det, du efterlader dig. I testamentet kan arvebeløbet øremærkes til bestemte ting. Der kan også afsættes et bestemt beløb i form af et legat.

Vi samarbejder vi med danske Jura Nord: “Her hos Jura Nord vil vi gerne hjælpe danskere med at testamentere arv til velgørende organisationer.” Hos Jura Nord kan du donere til vores projekter og samtidig få 25% rabat på et testamente. Du kan også få en gratis rådgivningssamtale hos Jura Nord eller kontakte os for mere information.

Vi har også indgået et samarbejde med Legal Desk, så du gratis kan lave et legat, der tilgodeser 100% for Børnene (du kan læse mere om legater her). Du kan oprette legatet, uanset om du allerede har oprettet et testamente eller ej. Du kan prøve det helt gratis, lige så mange gange du vil og det bliver ikke bindende, før du vælger at underskrive det fysisk. Tryk her for at oprette legatet med Legal Desk.

Vi har indgået en aftale med den juridiske virksomhed Dokument 24, at når 100% for Børnene betænkes i dit testamente, vil de oprette dit testamente kvit og frit. Dokument 24 gør det nemt og hurtigt at oprette et testamente, da du kan gøre det online, endda med gratis rådgivning. Du kan påbegynde oprettelsen af dit testamente ved at klikke her.

Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger. De ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor foregår alt rådgivning hos Mine Arvinger af en uddannet jurist. Book en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale og bliv klogere på, hvordan du kan betænke 100% for Børnene i dit testamente.

Vi samarbejder med DK Testamente, der hjælper danskere med bl.a. testamenter og fremtidsfuldmagter. Bliv klogere på mulighederne omkring dine juridiske dokumenter med en gratis rådgivningssamtale.
Du kan læse mere om hvordan du bestiller et fuldstændigt gratis testamente med rådgivning her og samtidig betænker 100% For Børnene i dit testamente.

Støt os via mobiltelefoni

Du kan støtte os gennem det, du allerede betaler til. Med et abonnement hos teleselskabet GreenSpeak støtter du vores arbejde, fordi teleselskabet fordeler deres overskud 2 gange årligt procentvist i forhold til deres kunders stemmer – så du er med til at bestemme, hvilket godt formål støtten skal gå til. Indtil videre har din stemme gjort en stor forskel hvilket resulterer i et samlet beløb på 65.720 kr. der går til vores arbejde.

  • Hvis du opretter et mobilabonnement med et af vores links har du mulighed for at stemme på 100% for Børnene ved Greenspeaks to årlige afstemninger. Er det den virksomhed, du er ansat i som betaler og har valgt dit teleselskab? Mobiltelefoni er også en støttemulighed for virksomheder.

    Se også den nedenstående film, hvor vi fortæller om støttemuligheden. Links til oprettelse: 1) Kampagnepakker 2) Almindelige pakker

Køb vores digtsamling

Ved at læse vores digtsamling kan du lære mere om de børn, vi arbejder med i Ghana. Du kan også give digtsamlingen i gave til en du holder af. Digtsamlingen består af gadebørnenes og REEP-pigernes historier. I en samling af kreative digte fortæller de om deres egne erfaringer i livet. Digtsamlingen blev lavet i forbindelse med et 100% for Børnene oplysningsprojekt støttet af CISU i 2017. Doner 200,- og oplys os om dit køb ved at skrive en email til col@100pct.org, så sørger vi for forsendelsen.

Gør en forskel sammen med din arbejdsgiver

Sammen med din arbejdsgiver kan du skabe bedre muligheder for de børn og unge, som vi arbejder med. Læs mere her.


På under et år har danskere doneret 10.000 kr. til vores projekter igennem deres mobilabonnement hos GreenSpeak. Her præsenterer vi hvordan:

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014
da_DKDANISH