Child reporters


Vi vægter børns perspektiver højt og arbejder hårdt på at inddrage dem i vores arbejde. En af de måder vi gør det på er gennem vores børnereportere.

Derfor skal 4 børnereportere hjælpe os med, at formidle om det udviklingsarbejde vi laver i 100% for Børnene. Børn oplever verden på en anden måde end voksne. De ser ikke fattigdom og forskelle først, men i stedet mennesket bag: en ven, en dygtig fodboldspiller eller noget helt tredje. Børnenes autenticitet, nysgerrighed og ligefremhed formår at skabe broer mellem mennesker – både her i Danmark og i Kenya og Ghana.

Sustainable Development Goal Bingo 2022

I oktober i år drog 4 børnereportere til Kenya for at besøge børn og unge i Nairobi og Mombasa og høre om deres liv på gaden, på en kostskole, osv. Vi tror på, at det mod børnereporterne møder ude i verden har kraften til at skabe nysgerrighed og mod herhjemme i Danmark.

Vi ønsker, at engagere ved at gøre globale problematikker konkrete gennem det personlige møde mellem ældre og børn. Med udgangspunkt i mødet med unge i Kenya, skal de 4 børnereportere udarbejde og definere to kreative produkter. De skal også udvikle konceptet “Verdensmåls-bingo” med kreative indslag fra deres tur til Kenya.

Retur i Danmark skal de 4 børnereportere nu besøge udvalgte plejehjem og aktivitetscentre i Danmark. Kunne en præsentation og et spil Verdensmåls-bingo være noget for dig eller der hvor du arbejder så kontakt Camilla Nielsen-Englyst på cne@100pct.org.

I videoerne her kan du se mere til, hvad børnereporterne oplevede på deres tur rundt i Kenya.


Børnereporter-tur 2019

100% for the Children was on a monitoring trip in August 2019 and was accompanied by two child reporters from Denmark – Emma at the age of 11 and Louis at age of 9. Together, we visited our partners to see good examples of how Ghanaian organizations and institutions work towards the UN's Sustainable development Goals. Emma and Louis managed to find almost all of the Sustainable Development Goals in collaboration with our partners. You can follow their search for the SDGs in the videos here.

en_GBENGLISH