Støt som virksomhed

I 100% for Børnene søger vi gerne nye virksomhedspartnere.
Der er tre måder at støtte vores arbejde på, som virksomhed: 

1) VIRKSOMHEDSMEDLEM

Som virksomhedsmedlem støtter din virksomhed løbende arbejdet med et fast beløb hvert år. I vil modtage nyhedsbreve og invitationer til arrangementer for vores samarbejdspartnere. Afhængigt af støttebeløbets størrelse, kan I f.eks. få webbannere her på hjemmesiden samt foredragsholdere ud til jeres virksomhed.

Eksempel på virksomhedsmedlemmer:
Forlaget Vistoft, der støtter os med et fast beløb til administration om året.

Aftaler med stormflodssikring.dk, der fast donerer 1% af deres overskud til 100%. 

Kommunikationsfirmaet Operate A/S, der har givet os en julegave på 50.000 kr. de sidste 2 år. 

2) CORPORATE VOLUNTEERS OG PRODUKTER

Som virksomhed kan i vælge at donere ansattes tid til konkrete arbejdsgaver for 100%. Det kan være indenfor konkrete fagområder, som f.eks. produktion af PR-materiale. Der kan støttes med services som bankgebyrer, telefonomkostninger eller med produkter, som vil have relevans i en afrikansk kontekst. Afhængig af arbejdsopgavernes/produkternes omfang får jeres virksomhed retten til at benytte vores logo og navn i marketingsmateriale, ligesom 100% vil reklamere for samarbejdet her på siden.

Eksempel på Corporate Volunteers:
Spirit Kommunikationsdesign, der producerer vores brochurer og har designet af denne hjemmeside.
Kovsted og Skovgaard Revision, der udarbejder vores årsregnskaber uden beregning.


Eksempel på servicesponsor:
Arbejdernes Landsbank, der dækker vores bankgebyrer. 

Eksempel på produktsponsor:
Børnetøjsfirmaet Småfolk,
der donerer tøj til at sende til Ghana og Kenya.

3) VIRKSOMHEDSPAKKER
100% til Børnene arbejder ud fra en række virksomhedspakker med forskellige årlige støttebeløb. Pengene går udelukkende til projekterne i Kenya og i Ghana, medmindre andet aftales. Som tak tilbyder vi, alt efter støttens størrelse og jeres ønske, en central placering af webbannere på 100% for Børnene's hjemmeside, retten til at benytte 100%’s navn og logo i jeres markedsføring, historier fra det støttede projekt, invitation til vores årlige generalforsamling, mulighed for at få foredragsholdere ud til jeres virksomhed og et evt. virksomhedsbesøg til projekterne i Afrika.

Eksempel på virksomhedspakke:

Børnetøjsfirmaet Småfolk, der f.eks. indsamler penge til 100% gennem en indsamling på portalen BetterNow.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at støtte 100% for Børnene, så kontakt os endelig på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  for en uforpligtende snak om samarbejdsmulighederne for netop din virksomhed.

 

Download brochure til virksomheder.

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: