Foredrag

Vi kommer meget gerne ud - vi skylder børnene at sprede deres historier.
Vi fortæller levende og engageret om børnene, projekterne, partnere. Om de oplevelser, der gør det hele værd, men også om de udfordringer, vi møder i arbejdet. Derudover emner som:

 

- Hvad gør 100% til Børnene til en anderledes NGO?

- Hvorfor starter man en nonprofitorganisation?

- Hvad er forskellen på hjælpearbejde, udviklingsarbejde og nødhjælp?

- Hvordan forhandler man med en høvding?

- Hvordan tackler man korruption?

- Hvordan finder man stærke samarbejdspartnere i Syd? 

- Hvordan kommer man ud over kanten med sit budskab i Nord?
- Hvad kan man som virksomhed få ud af at støtte 100% til Børnene?

 

Det er udfordrende at starte en organisation og motivere både frivillige og donorer til at arbejde for nogle børn, de aldrig har mødt, når ens kontor er en losseplads i et afrikansk land. Det er svært at overbevise bidragsydere om at støtte denne form for organisation, når der er et hav af velgørenhed allerede, hvor mange har erfaring, fundament og genkendelighed - og andre igen har givet branchen et blakket ry. Alt dette vil vi meget gerne fortælle dig om!

 

100% til Børnene kommer ud til både virksomheder, skoler, kirker, foreninger og til forskellige arrangementer. Hvis du vil booke et foredrag: Kontakt Camilla på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: