Donationer for private

 

100 pct mobilepay100% for Børnene er en lille modig udviklingsorganisation, som har brug for private donationer for at kunne eksistere. Du kan vælge om din donation skal gå til at støtte driften eller projekterne i organisationen. Der skal meget lidt til at gøre en stor forskel hos os.

Støt driften i 100%

Støt projekterne i 100%

 

Vi har brug for 300 medlemsskaber om året for at bevare vores status som velgørende fradragsberettiget organisation i det danske civilsamfund. Derfor er de første indbetalte 100 kr. pr. år til dækning af medlemskab af 100% for Børnene. Såfremt dette ønskes fravalgt, bedes du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Hvis du har foretaget en donation online, men ikke modtaget en kvittering, kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Køb vores digtsamling
Ved at læse vores digtsamling kan du lære mere om de børn, vi arbejder med i Ghana. I en samling af kreative digte fortæller de om deres egne erfaringer i livet. Digtsamlingen blev lavet i forbindelse med et 100% for Børnene oplysningsprojekt støttet af CISU i 2017. Du kan støtte os ved at købe digtsamlingen fo 200 kroner inkl. porto. Skriv til Camilla på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så sørger hun for forsendelsen. 

Opret mobiltelefoni
Du kan støtte os gennem det, du allerede betaler til. Hos GreenSpeak støtter du vores arbejde med et engangsbeløb på 200,- i kraft af dit mobiletelefoni. GreenSpeak donerer nemlig overskuddet til gode formål heriblandt 100% for Børnene. De fordeler også deres overskud 2 gange årligt procentvist i forhold til deres kunders stemmer - så du er med til at bestemme, hvilket godt formål støtten skal gå til. Opret et mobilabonnement til min. 99,- med et af vores links, stem på os ved bestillingen og du har doneret 200,- til 100% for Børnene.

Links til oprettelse: 1) Kampagnepakker 2) Almindelige pakker

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: