Støt os

Det koster ganske lidt, at gøre en forskel for et barn i Afrika. Samtidig er det en kæmpe udfordring at skabe vedvarende og bæredygtige forandringer i samfund, hvor fattigdom og korruption til tider er overskyggende faktorer.

 

Vores programmer i 100% til Børnene favner bredt og rækker langt.

Vi evaluerer hele tiden de tiltag, vi sætter i gang - og forsøger at forbedre dem. Vi samarbejder tæt med vores lokale partnere i Ghana og Kenya for at iværksætte stærke "hjælp til selvhjælp" løsninger.

 

Din støtte er af afgørende betydning for 100% til Børnenes arbejde med at yde hjælp til selvhjælp til en af verdens mest sårbare og udsatte grupper - nemlig gadebørnene, de forladte børn, de handicappede børn og børnehjemsbørn, i Ghana og Kenya. Dette er uanset om du er fast bidragsyder eller ønsker at støtte vores projekter for første gang. Vi hjælper mange børn og med din hjælp kan vi sammen hjælpe endnu flere.

Støt projekterne i 100%

Bliv medlem af 100%

 

IMG 1693

 

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: