Projekter

Projekter

 

Hvem er vi?
100% for Børnene giver en stemme til udsatte og marginaliserede børn og unge i Kenya og Ghana.  Sammen med vores partnere tror vi på at børn og unge aktivt kan skabe en fremtid af muligheder, hvis de får den rette støtte. Vi arbejder derfor koncentreret med nogle af de børn og unge, som vi ser andre opgive:

- børn på lossepladser
- børn med særlige behov
- børn på børnehjem
- børn og unge på gaden
- børn og unge i marginaliserede samfund

Vi er engageret i lokalt socialt entreprenørskab, fordi det er vigtigt for os at vores projekter med tiden bliver uafhængige og bæredygtige. Det gør vi blandt andet gennem kapacitetsopbygning af vores partnere, indkomstgenerende virksomhed blandt vores målgrupper og ved at inddrage strukturelle / offentlige aktører fra lokalområderne.

Vores historie
Organisationen blev stiftet i 2008 af kaospiloten og ildsjælen Signe Møller. Hun kom til Mombasa i 2007, hvor hun mødte børn og familier på Kibarani losseplads. De cirka 3000 familier bosiddende i området levede ovenpå og af affaldet, under dårlige sanitære forhold. Ingen NGO ville på det tidspunkt handle. Det ville Signe. Mødet med familierne inspirerede hende til at gøre en forskel - og derfor startede hun organisationen med den daværende titel '100% til Børnene'. Vi arbejder stadig med at hjælpe flest mulige børn ved Kibarani losseplads. 

Vi deler rigtig gerne vores historier fra Syd i det danske civilsamfund med udgangspunkt i arbejdet i en lille dansk NGO (se medieomtale)

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: