100% to the Children


Doner til børnene

DKK 100,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK

 

 

Nyhedsbrev

bulk email service

New Hope børnehjem

New Hope Børnehjem blev grundlagt i 2004 af Mr. Japheth som en non-profit organisation med det formål, at tilbyde husly og et trygt hjem til udsatte børn (forældreløse børn, gadebørn og forladte børn) i Mombasa.

 

Som fattigt barn af slummen blev Japheth selv hjulpet til uddannelse af en lokal forretningsmand - og giver nu med New Hope videre - hvad han selv oplevede som en stor ændring i sit liv. Japheth og hans kone Violet valgte netop navnet "New Hope" til børnehjemmet, fordi missionen er at drage omsorg og sikre uddannelse til udsatte børn - for derved at give dem nyt håb.

 

Billederne nedenfor viser udviklingen af stedet gennem de sidste fire år.

New Hope udvikling

New Hope er en rigtig succeshistorie.Stedet startede oprindeligt med 7 børn, men havde allerede efter 3 måneder ca. 18 børn boende. I øjeblikket bor og spiser 54 børn, som ellers ville bo på gaden, på New Hope.

 

Derudover går ca. 400 børn fra de omkringliggende slumområder nu i New Hope´s børnehave og grundskole. Yderligere 53 børn går på New Hope´s nyoprettede gynasium (High School). I øjeblikket er alle på New Hope meget stolte af, at et børnehjemsbarn (Dishon Muhabashi) er blevet optaget på det lokale universitet, som den første. Det vækker håb og drømme: Video om børnene på New Hope

 

New Hope har omkring 29 medarbejdere - tallet varierer en smule, da en del er europæiske og amerikanske frivillige. De arbejder blandt andet som lærere på New Hope, og er med til at sikre børnene undervisning af høj kvalitet.

 

Siden 2008 har 100% indgået i partnerskab med New Hope Børnehjem. Vi støtter blandt andet med dækning af sundhedsdgifter, kvartalsmæssige sundhedstjek af børnehjemsbørnene og lønninger til børnehjemmets personale. I 2013 sikrede 100% midler til opførelsen af en ny bygning til børnehjemmet med nye og bedre sovesale til børnene.