Kibarani - Børn og unge på lossepladsen

100% skoleprojekt i Kibarani var organisations allerførste projekt. Dengang var der ingen skole i området – og mange af børnene arbejdede på lossepladsen med deres forældre for at sikre indtægt til familien. Kibarani er et ekstremt fattigt slumområde udenfor Mombasa. De fleste af de familier, som bor her, finder deres mad og indtægter på den nærtliggende losseplads.


 • Samarbejdet mellem 100% og vores lokale partner Sct. Patrick er blevet stærkere år for år sig – og sammen har vi opnået følgende positive resultater:

  Et næringsrigt måltid mad til 250 børn dagligt
  Nye klasselokaler til børnene
  Støtte til lærerlønninger
  Støtte til kvartalssundhedstjek af børnene på skolen

  Der en rammende forskel på de børn, der går i skole, og de der ikke gør. De børn, der har skolen som et helle er mere udadvendte og bedre ernærede. Skolen er ikke bare et fristed, men en kapacitetsopbyggende institution hvor børnene lærer at tænke kritisk og selvstændigt.

  Samtidig opnår børnene selvtillid i kraft af de nationale eksamener og årlige translokationsfester, hvor deres resultater bliver fejret sammen med lærere og familie. Vores ambition er at sikre skolen som et fortsat fristed for børnene, som på sigt kan rumme endnu flere børn – og have mere plads til kreative og kunstneriske initiativer i undervisningen.

 

 

 

 

/> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p>"

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: