Børnene i Pebi

Børn og unge i Pebi

Der lever mere end 100 børn i Pebi og endnu flere i de omkringliggende landsbyer. De har i mange år ikke haft mulighed for at gå i skole. Det har de nu.

For at de mere end 120 børn som går på skolen kan koncentrere sig i undervisningen, har vi med midler fra Kavlifondet etableret en køkkenhave. Køkkenhaven giver dagligt et nærigrigt måltid mad til skolens børn. Det betyder også, at de får lov til at gå i skole af deres forældre i stedet for at deltage i arbejdet med at skaffe mad. Der er også blevet etableret et bageri, som skaber arbejdspladser og indtægt til det lille samfund.

Det næste store projekt er en statsgodkendt skole. Vi er derfor gået sammen med Ingeniører Uden Grænser (IUG) om at bygge en ny skolebygning finansieret af Operate og Rambøll Fonden. Den nye skolebygning er vigtig for Pebis bæredygtighed, da den vil betyde en anerkendelse af det lille samfund fra den ghanesiske stat – samt en fremtidssikring for at staten dækker de omkostninger, som er forbundet med at drive en skole. I et samfund hvor de fleste lever for under 1 USD om dagen er det altafgørende for børnenes uddannelse.

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014