Bæredygtighed og indkomstskabende aktiviteter


I 100% for Børnene er bæredygtighed et element i alle de projekter vi implementerer. Når vi taler om bæredygtighed mener vi både at beskytte mennesker og kloden både nu og i fremtiden, men også bæredygtighed i de enkelte projekter således, at de kan fortsætte uafhængigt af os i fremtiden.

Nogle af de store udfordringer som vi står over for som globalt samfund i forhold til bæredygtighed handler om stigende ulighed, voksende klimaforandringer og menneskers forbrug- og adfærdsmønstre. Disse udfordringer adresserer vi på forskellig vis i de projekter vi implementerer. Stigende ulighed i Kenya og Ghana er et gennemgående fokus for vores projekter, når vi arbejder på at skabe bedre vilkår for udsatte børn og unge.

I et nyt samarbejde med den danske virksomhed HEVEA arbejder vi med udgangspunkt i at beskytte vores fælles klode samtidig med, at vi giver unge piger og kvinder nye muligheder for indkomstskabende aktiviteter, som skal sikrer dem i mange år frem – selv efter vores projekt er sluttet. Du kan læse mere om nogle af de projekter vi er i gang med at implementerer nedenfor.

da_DK