Lærerne på Kibarani

Her er en præsentation af Kibarani Community School/Nursey samt de lærere, som deltager i 'Adopter en Lærer' programmet.

 

Kibarani Community School er den første skole i Kibarani's slum og har børn mellem 5-11 år. Der er 120 elever på skolen, heraf 54 drenge og 66 piger. Skolens filosofi er færre elever per klasse, for at sikre en høj kvalitet i undervisningen - samt at have tid til at vise hver elev særlig opmærksomhed. Dette er særlig vigtigt i forhold til børn, som bor i slummen. Der er i øjeblikket otte lærere tilknyttet Kibarani Community School/Nursey.

 

Kibarani Community School 2012 002

 

Mrs. Mutta - skoleinspektør på Kibarani Community School. Hun har over 30 års erfaring fra det offentlige skolesystem i Kenya. Mrs. Mutta blev uddannet lærer i 1977, og har igennem årene avanceret til "senior teacher", og senest blev mrs. Mutta skoleinspektør i 2012. Mrs. Mutta er meget taknemmelig for den støtte som 100% yder. Forældrene til børnene i slummen har ikke råd til at betale "school fees", så uden økonomisk støtte til lærernes lønninger, ville det være meget svært at holde skolen kørende og tilbyde eleverne undervisning i ordentlig kvalitet.

 

Ms Mutta

Her ses Mrs. Mutta med en skoleklasse fra Kibarani Community School. 

 

Derudover er der tre nyuddannede og meget engagerede lærere i tyverne. Lederen af børnehaven er 30 år gammel og har yderligere tre lærere tilknyttet børnehaven - samt en assistent, som tager sig af børn med særlige indlæringsbehov. Der er således unge ansatte på skolen, som giver tilbage til deres lokalsamfund, efter at de selv har formået at tage en uddannelse. Så støt dem - det gør en forskel. 

 

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: