Støt et skolebarn

Børn skal gå i skole. Det gør mange, men i 100% møder vi ofte børn og familier, der har svært ved at klare udgifterne til f.eks. transport, mad og skoleuniform. Der er ikke statsskoler nok til at dække behovet. De private skoler koster penge; en almindelig årsag til ikke at sende sit barn i skole.

Du kan være med til at forandre liv, ét efter ét.
I 100% er der to måder, man kan gøre det på:
1) Ved at støtte skolen i Pebi, med et (valgfrit) månedligt beløb, der går til materialer, lærerlønninger og altså drift af en skole for 75 børn, der ikke har andre muligheder end denne. Skriv PEBI i kommentaren. 

2) Ved at støtte børnene i Kokrobite. Det koster 150 kr. om måneden at støtte et barn - forældrene skal selv betale resten (omkring 1/3 af udgiften).

 

Det er børn fra marginaliserede områder ved Ghanas kyster,  som støttes af 100%, så børnene får et solidt springbræt til deres ungdoms – og voksenliv.

 

Du kan ikke hos 100% selv vælge det barn, der smiler sødest.
I skolen i Pebi ved forældrene godt, at danskere støtter deres børns skolegang, ligesom forældrene i Kokrobite  kommer ofte og spørger, om netop deres barn kan være med. I 100% sikrer vi, at pengene ender de helt rigtige steder. Nemlig hos dem, der trænger mest til en hjælpende hånd.

 

Er du med? Kontakt gerne Mille på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information.

 

dreng med næve

 

stoet-kampagne

 

Bemærk, at hele støttebeløbet ved faste månedlige overførsler indberettes til SKAT af 100%, som fuldt skattefradragsberettiget donation. Dette kræver, at du ved tilmelding anfører dit cpr.nr.

 

Vi siger af hjertet tak for støtten.

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: