Støt et handicappet barn

I Kenya samarbejder 100% med organisationen APDK, som kører Portreitz Childrens hospital i Mombasa. Handicappede børn fra slumområderne i Kibarani og Bangla bliver to gange om ugen bragt til hospitalet for at få fysiologisk behandling og mulighed for hjælp til proteser. Nogle er spastikere, andre mangler lemmer (oftest fødder eller halve ben), grundet arbejdet i skraldet på lossepladsen.


Programmet et dyrt. Små børn vokser fra proteser i løbet af et par år og ikke-registrerede lossepladsbørn får ikke adgang til statslig behandling. De findes ikke i systemet. Derfor er der brug for sponsorer, så børnene kan få hjælp her og nu.

 

Der er i øjeblikket 15 handicappede børn i 100 % til Børnenes program for børn med særlige behov. Det koster 600 kr. om måneden, per barn.
Børnene kommer fra forskellige slumområder (Kibarani, Likoni, bamburi and Jomvu) i og omkring Mombasa. Formålet med programmet er, at give børnene en chance for et værdigt liv i et miljø, hvor der ingen særlige hensyn tages til de allersvageste.
 

thumb IMG 1549

 

Ved at støtte denne kampagne, er du med til at sikre, at børn med særlige behov får den rette hjælp, behandling og hjælpemidler, og at deres forældre vejledes om, hvordan de bedst muligt kan hjælpe deres børn. APDK er en af 100 % til Børnenes faste partnerorganisationer i Kenya, og de har mange års erfaring med at køre helhedsorienterede programmer til denne ekstra udsatte målgruppe.

 

Kontakt gerne 100% på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information.

 

stoet-kampagne

 

Bemærk, at hele støttebeløbet ved faste månedlige overførsler kan indberettes til SKAT af 100 %, som fuldt skattefradragsberettiget donation. - Dette kræver at du ved tilmelding anfører dit cpr.nr.

 

Vi siger af hjertet tak for støtten.

 

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: