Støt en REEP gymnasiepige

REEP piger er den slags piger, der brænder for at tage en uddannelse.
De bor på savannen i det nordlige Ghana, i Kumbungu distriktet - i én af Ghana's fattigste regioner. Men gymnasiet koster penge og pigernes drømme om uddannelse risikerer at forblive drømme.

reep pige2

 

Du kan støtte 100% og REEP med at hjælpe piger til at komme i gymnasiet. Din støtte vil betale en del af hendes skoleafgifter, et tilskud til mad samt bøger. REEP hjælper pigerne ved at dække det halve af deres omkostninger; den anden halvdel skal skaffes af forældrene, der hermed opfordres til at prioritere deres døtres skolegang og være ansvarlige for deres fremtid.

 

Ved at støtte en REEP pige er du med til at sikre, at hun kan få sin eksamen og kan få adgang til videre uddannelse. Udover den økonomiske støtte til pigerne, arbejder REEP også med fortalervirksomhed for at forbedre forholdene for pigers uddannelse. Dette med henblik på, at pigers uddannelse ikke kun skal ses som et privilegium, men som en rettighed.

 

thumb reep girl belkiso


Barikisu er 19 år. Hun er færdig med
folkeskolen. Hendes mor er enke med
7 børn. Det er lidt svært.

 

thumb IMG 8525


Safia er 19 år. Hendes mor er  
enke og kan ikke selv betale for hendes skole.
Safia er en aktiv pige, der dyrker sport og deltager
i kampagner med REEP. Hun er en sej pige.    

 

Er du med på den? Kontakt gerne Mille på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information.

 

stoet-kampagne

 

Bemærk, at hele støttebeløbet ved faste månedlige overførsler indberettes til SKAT af 100 %, som fuldt skattefradragsberettiget donation. Dette kræver dog, at du ved tilmelding anfører dit cpr.nr.

 

Vi siger af hjertet tak for støtten.

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: