100% to the Children


Doner til børnene

DKK 100,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK

 

 

Nyhedsbrev

bulk email service

Projekter

100% for Børnene har projekter i Kenya og i Ghana. Vi arbejder med udsatte børn, i flere kategorier og med forskellige problemstillinger, der løbende udvikler vores viden og virke.   

 

Organisationen startede i Kenya med at facilitere kerneydelser til børnene på Kibarani lossepladsen. Udover arbejdet med gadebørn, er børnehjemmet New Hope siden kommet til, og det meget vigtige arbejde hos APDK, som arbejder med børn med særlige behov. Alle projekter i Kenya er lokaliseret i Mombasa.

 

KibaraniMombasaRGB11

 

 

I Ghana er gadebørnene også centrale, og retten til uddannelse er også et meget tydeligt fokusområde. 100 % støtter børn med ringe adgang til uddannelse, heriblandt børn i lokalsamfundet Pebi i det sydlige Ghana og gymnasiepiger i det nordlige Ghana. 100% arbejder altså både blandt storbyens mange gadebørn, men også ude på landet, hvor arbejdet er mindst lige så vigtigt.

 

På tværs af projekterne driver 100% et Adopter en Lærer program, der særligt går ud på at finde danske sponsorer til de enkelte lærere i projekterne. Uddannelse og dermed også lærerne på skolerne, betyder helt utrolig meget for både børnenes nutid og fremtid.  

 

Fælles for projekterne i 100% er, at der samarbejdes med gode lokale samarbejdspartnere, der implementerer projekterne. Sekretariatet i 100% arbejder med partnerne over email, Skype og gennem årlige monitoreringsbesøg.