Danmark

 

Som en del af 100% for Børnenes arbejde og løbende organisationsudvikling, er der stor interesse for at indgå samarbejde og etablere strategiske partnerskaber med andre udviklingsorganisationer i Danmark. 

 

Derudover er 100% medlem af udviklingsnetværket NGO Forum, af Børne - og Ungdomsnetværket og af CISU - og kan derigennem benytte sig af f.eks. kursustilbud og ansøge om midler fra CISU's projektpulje. 

 

Som en del af 100 %'s oplysningsarbejde bakker vi også op om Verdens Bedste Nyheder, både til den årlige kampagnedag og ved løbende at formidle de gode historier fra partnerorganisationerne i Kenya og Ghana.

 

100% har i 2012 og i 2013 ansøgt og fået bevilget containere gennem Genbrug til Syd-programmet, der i øjeblikket administreres gennem Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling.

I forhold til indsamling og renovation af de effekter som sendes gennem Genbrug til Syd, har 100 % ved begge forsendelser indgået samarbejde med produktionsskolen MultiCenter Syd, hvor deres internationale afdeling har varetaget en del af det praktiske arbejde.

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: