Terms of trade

Sikkerhed og betaling

100% for Børnene modtager betaling med Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Visa Debit, Mastercard, Mastercard Debit, Eurocard, Maestro, JCB, Diners og American Express.

100% for Børnene benytter Quickpay til betaling, der er certificeret af Nets og krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

I 100% for Børnene vil vi gerne, at vi kan gøre så meget som muligt for hver en krone. Derfor går 85% af de penge, vi får doneret direkte til projekterne, og kun 15% anvendes til sekretariatets projektledelse og informationsarbejde.

Registrering af oplysninger

Indtastede oplysninger i forbindelse med donationen gemmes i 5 år i forbindelse med organisationens regnskab. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart og behandles naturligvis strengt fortroligt jf. Persondataloven.

Fortrydelsesret

Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer til velgørende formål.

Moms

Der pålægges ikke moms på donationer.

Reklamation

Klager over fejl/problemer vedr. donationer kan ske ved henvendelse til 100% for Børnene, Købmagergade 43, 1. th. 1414 København K, contact@100pct.org, Tlf 22 27 53 15.

Abonnementsbetalinger

Abonnementsbetalinger inkluderer fast månedlig, kvartalsvis, halvårlig og årlig donation.
I tillæg til ovenstående handelsbetingelser, gælder følgende for abonnementsbetalinger.

Kvitteringer

Hver gang, der trækkes et nyt beløb på det kortnummer, du har registreret til din automatiske betaling, vil du automatisk modtage en e-mail med en kvittering.

Ændring/fornyelse af kortnummer

Ved ændret kortnummer vil du automatisk modtage en e-mail med besked om, at den seneste betaling ikke kunne lade sig gøre. Du vil derpå være nødt til at tilmelde dig den automatiske betaling på ny.

Opsigelse af abonnement

Hvis du ønsker at opsige et abonnement, skal du skrive til adm@100pct.org. Afmeldingen skal finde sted senest dagen før betalingen finder sted.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Dit abonnementskøb er bindende fra det øjeblik, vi modtager din første indbetaling. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte periode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.

Tak for din støtte til 100% for Børnene.

en_GB