Donationer for private

100% for Børnene er en lille modig udviklingsorganisation, som har brug for private donationer for at kunne eksistere. Du kan vælge om din donation skal gå til at støtte driften eller projekterne i organisationen. Der skal meget lidt til at gøre en stor forskel hos os.

Støt driften i 100%

Støt projekterne i 100%

Støt som virksomhed

Vi har brug for 300 medlemsskaber om året for at bevare vores status som velgørende fradragsberettiget organisation i det danske civilsamfund. Derfor er de første indbetalte 100 kr. pr. år til dækning af medlemskab af 100% for Børnene. Såfremt dette ønskes fravalgt, bedes du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du har foretaget en donation online, men ikke modtaget en kvittering, kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betænk os i dit testamente eller med et legat
Hvis du betænker 100% i dit testamente, går hele beløbet til 100%s arbejde. 100% er som humanitær organisation godkendt og fritaget for at betale arveafgift – hele arven går dermed ubeskåret til foreningens formål. Alle kan oprette et testamente. Så bestemmer du selv, hvad der skal ske med det, du efterlader dig. I testamentet kan arvebeløbet øremærkes til bestemte ting. Der kan også afsættes et bestemt beløb i form af et legat.

Derfor samarbejder vi med danske Jura Nord: "Her hos Jura Nord vil vi gerne hjælpe danskere med at testamentere arv til velgørende organisationer." Hos Jura Nord kan du donere til vores projekter og samtidig få 25% rabat på et testamente. Du kan også få en gratis rådgivningssamtale hos Jura Nord eller kontakte os for mere information. 

Vi har også indgået et samarbejde med Legal Desk, så du gratis kan lave et legat, der tilgodeser 100% for Børnene (du kan læse mere om legater her). Du kan oprette legatet, uanset om du allerede har oprettet et testamente eller ej. Du kan prøve det helt gratis, lige så mange gange du vil og det bliver ikke bindende, før du vælger at underskrive det fysisk. Tryk her for at oprette legatet med Legal Desk.

Støt os via mobiltelefoni
Du kan støtte os gennem det, du allerede betaler til. Med et abonnement hos teleselskabet GreenSpeak støtter du vores arbejde med et engangsbeløb på 200 kr. uden at det koster ekstra. GreenSpeak fordeler også deres overskud 2 gange årligt procentvist i forhold til deres kunders stemmer - så du er med til at bestemme, hvilket godt formål støtten skal gå til. Hvis du opretter et mobilabonnement til min. 99 kr. med et af vores links og stemmer på os ved bestillingen, har du doneret 200 kr. til 100% for Børnene. Det er den virksomhed, du er ansat i som betaler og har valgt dit teleselskab? Støt os via mobiltelefoni - også som en del af en virksomhed.

Se en lille film, hvor vi fortæller om støttemuligheden: Hvordan har du lyst til at gøre en forskel?
Links til oprettelse: 1) Kampagnepakker 2) Almindelige pakker

Gør en forskel sammen med din arbejdsgiver
Sammen med din arbejdsgiver kan du skabe bedre muligheder for de børn og unge, som vi arbejder med. Læs mere her.


Start din egen indsamling
100% for Børnene er godkendt af Facebook til at være støtteprojekt for fundraisere. Du kan derfor oprette din egen fundraising til fordel for et af vores projekter. Alle pengene går til 100%. 

Link til facebook fundraising: https://fb.com/fund/100pct.org/

Køb vores digtsamling
Ved at læse vores digtsamling kan du lære mere om de børn, vi arbejder med i Ghana. Du kan også give digtsamlingen i gave til en du holder af. Digtsamlingen består af gadebørnenes og REEP-pigernes historier. I en samling af kreative digte fortæller de om deres egne erfaringer i livet. Digtsamlingen blev lavet i forbindelse med et 100% for Børnene oplysningsprojekt støttet af CISU i 2017. Du kan støtte vores projekter ved at købe digtsamlingen for 200 kr. inkl. porto. Skriv til Camilla på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så sørger hun for forsendelsen. 

 

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: