100% to the Children


Doner til børnene

DKK 100,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK

 

 

Nyhedsbrev

bulk email service

Donationer for private

- vores livsnerve 

100% for Børnenes navn rummer løftet: Når du giver 100 kr. til os, skal 100 kr. nå børnene. Vi stræber efter en høj grad af gennemsigtighed i vores arbejde for at sikre troværdighed og legitimitet.

Man skal kunne stole på os, for vi er afhængige af private donationer for at kunne dække de umiddelbare behov, som er svære at få dækket andetsteds. 

 

Frit valg for alle

Men 100% har brug for midler til både driftsomkostninger og projekter, for at køre professionelt som organisation. Vi håber derfor, at vore bidragsydere og samarbejdspartnere vil anerkende dette og støtte begge dele. 

 

Som mindre NGO mener vi, at det kan ligge i virksomhedernes sociale ansvar at sponsorere administrationsomkostninger, som de ved er vigtigt, så private donorer kan give direkte til børnene - men det er muligt for alle at vælge:

 

Støt driften i 100%

Støt projekterne i 100%

 

Bemærk, at de første indbetalte 100 kr. pr. år anvendes som dækning af medlemskab af 100% for Børnene. Såfremt dette ønskes fravalgt, bedes du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi tror på, at et fokus på brugen af administrationsmidler i både Syd og Nord vil styrke forståelsen for og ejerskabet af projekterne. Vi ønsker samtidig at give bidragsydere indblik i, hvad det koster at anvende midlerne på en fornuftig måde, samt at administrere, dokumentere og rapportere dette. I Afrika møder vi forskellige udfordringer, herunder korruption. Dette ønsker vi at sætte fokus på både overfor regeringer, ambassader, samarbejdspartnere og vore medlemmer. Det er bare ét af mange punkter, hvor 100% arbejder for fuld gennemsigtighed.

Download brochure for private.

 

Stræber mod 'smal' administration

Når du giver en donation til 100%, kan du vælge at være med til at holde de administrative hjul kørende. Vi forsøger at få driftsomkostninger dækket via sponsorater og samarbejdsaftaler – helt ned til bankgebyrer, webdesign og telefonomkostninger. Men der skal altså lidt lønmidler ind til de to deltidsansatte, der driver den daglige organisation.  

 

NB! Hvis du har foretaget en donation online, men ikke modtaget en kvittering, kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.