Kender du en jobsøgende som vil gøre en stor forskel for 100% for Børnene?

100% for Børnene er skabt af frivillige kræfter. Vi har derfor meget stor glæde af det samarbejde, vi har med Akademikernes A-Kasse, som rekrutterer praktikanter til vores daglige arbejde. Vi søger nu en initiativrig, kreativ person, der har lyst til at gøre en forskel for de udsatte børn og unge, vi arbejder med. 

Som praktikant på en dynamisk arbejdsplads i det danske NGO-miljø opnår du konkrete erfaringer med at fundraise til vores udviklingsprojekter med udsatte børn og unge i Kenya og Ghana. Du får mulighed for at præge projekterne og yde en indsats, der gør en stor forskel for de børn og unge, vi arbejder med. Du skal fundraise nogle af vores mindre projekter og være med til at fundraise én større opgave. Din fundraising vil være resultatorienteret - du skal udtænke og skrive ansøgninger - og giver på den måde nogle helt konkrete praktiske erfaringer til CVet. 

Du skal gerne kunne starte i begyndelsen af februar 2019 eller tidligere.

Læs mere hos Akademikernes A-Kasse.

 

 

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: