Støt os med mobiltelefoni

Vi tilbyder en løsning for jer, der har mobiltelefoni på arbejdet. Som virksomhed kan I støtte os i kraft af det, I allerede betaler til; det bliver støtten ikke mindre vigtig af.

Din arbejdsplads kan støtte os med et abonnement hos lavprisselskabet GreenSpeak. GreenSpeak donerer nemlig overskuddet til gode formål heriblandt 100% for Børnene. Teleselskabet fordeler også deres generelle overskud 2 gange årligt til vores projekter blandt andet. Så det kan hurtigt løbe op i en stor donation, uden at det koster ekstra for din arbejdsplads. I får et super abonnement uden binding samtidig med, at I skaber muligheder for nogle af de børn i Kenya og Ghana som mange andre har opgivet. Alt efter hvad I ønsker, sender vi fotos og video fra projekterne, promoverer jeres hjælp på facebook, hjemmeside og i nyhedsbreve, samt tilbyder et foredrag om vores arbejde eller et andet aktuelt emne. 
 

Se abonnementer her og hør os fortælle mere i videoen nedenfor.

 

 logo 8
Ring eller skriv til Anders fra GreenSpeak for at få et samlet tilbud: 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon +45 7179 7179

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: