Corporate volunteers og produkter

Som virksomhed kan I vælge at donere ansattes tid til konkrete arbejdsopgaver for 100% for Børnene. Det kan både være at ringe penge og medlemskaber ind eller konkrete opgaver inden for jeres fagområder. Det kan skabe glæde for jeres ansatte og skabe positiv forandring i 100% for Børnene. Der kan ligeledes støttes med specifikke produkter. Baseret på hvad I ønsker, sender vi fotos og video fra projekterne, promoverer jeres hjælp på facebook, hjemmeside og i nyhedsbreve, samt tilbyder et foredrag om vores arbejde eller et andet aktuelt emne. 

Et eksempel på støtte er Sprout som donerer blyanter til vores projekter. De børn og unge vi arbejder med har ikke alle forældre som kan give dem blaynter med i skole. Et andet eksempel er Danefæ og Småfolk som donerer tøj til børnene. Varmt tøj er med til at sikre at børnene ikke bliver syge og udebliver fra skolen, når temperaturerne falder.


Småfolk

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: