Gør en forskel sammen med dine medarbejdere

Sammen med dine medarbejdere eller din arbejdsgiver kan du skabe bedre muligheder for de børn og unge, vi arbejder med. Uden at det koster virksomheden noget som helst. Metoden er helt enkel: Du indgår en aftale med dine medarbejdere eller din arbejdsgiver om at få reduceret bruttolønnen før skat med det beløb, som du ønsker at støtte 100% for Børnene med. Virksomheden betaler i stedet det beløb, som du eller din medarbejder går ned med i løn, til 100% for Børnene.

Idet din virksomheds støtte til vores projekter bliver finansieret via en tilsvarende lønnedgang i bruttolønnen, koster det ikke virksomheden noget. Til gengæld kan I i fællesskab støtte med et større beløb via lønreduktion, fordi der ikke først skal betales skat af pengene. Metoden er godkendt af Skat, fordi hverken du eller din medarbejder har økonomisk vinding af den. Baseret på hvad I ønsker, sender vi fotos og video fra projekterne, promoverer jeres hjælp på facebook, hjemmeside og i nyhedsbreve, samt tilbyder et foredrag om vores arbejde eller et andet aktuelt emne. 

Få evt. mere at vide hos os: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt her.

 

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: