Støt os som virksomhed

100% for Børnene er glade for at samarbejde med virksomheder for som partnere står vi stærkere, når vi skal løse store udfordringer - såsom at sikre børn der bor og arbejder på lossepladser adgang til en uddannelse. Har din virksomhed socialt overskud, så hjælp os til at få meget lidt, til at række meget langt. Sammen kan vi skabe bæredygtig udvikling. 


Vores partner Jespersen Tryk + Digital har støttet os helt fra starten og beskriver her samarbejdet:
"Jespersen Tryk + Digital er en grafisk produktionsvirksomhed med fokus på bæredygtighed hvad enten det angår vores natur, lokalmiljø eller samfundet generelt. Vi har samarbejdet med 100% for Børnene i 10 år. Det har været et bevidst valg, da organisationen modsat andre hjælpeorganisationer, har en hel tydelig målsætning, er lille og fuldstændig transparent hvad angår brug af ressourcer. Desuden hjælper det at man har ansigt på de entusiastiske medarbejdere. Vi ser frem til at følge 100% for Børnene i de næste mange år."

Vi arbejder med fire typer af partnerskaber, der hver især kan styrke jeres virksomheds CSR-profil og 100% for Børnenes udviklingsarbejde. Derudover kan du eller din virksomhed altid vælge at samle ind til vores projekter via facebook. Vi er nemlig godkendt til at være støtteprojekt for fundraisere. Du kan oprette en indsamling her: https://fb.com/fund/100pct.org/


Støt os med mere - uden det koster dig mere Corporate volunteers og produkter Donation Mobiltelefoni

  

Bliv medlem og støt en god sag

Det koster kun 100 kr. om året at bevare sit medlemskab, der løber fra januar og året ud. Det er da ikke meget, når man tænker på, hvor meget det betyder for 100% for Børnene. Så meld dig ind, forny dit medlemsskab eller giv en god ven en gave, der gør godt: